08 October 2013, 22:27:17

Тепер в моїй косметичці лише LUNDENILONA. Частина 2.

4. Еліксир. http://lundenilona.ru/collections/1/8/
Це просто моє СПАСІННЯ. Йому я завдячую найбільше, і це дійсно бестселер від ЛІ. Як на мене то саме він справився з проблемою випадіння волосся. Проблема вирішена на 85%!!! Такого результату у мене ще не було ЖОДНОГО разу. Еліксир я використовую раз в тиждень. Перші 2 місяці - наносила на шкіру голови,робила масаж. Потім "втирала" на всю довжину волосся і рясно на кінчики. Як результат - лупа зникла на 75%, волосся не січеться,проблема відпала на 100%, волосся гарне, міцне, приємне на дотик! Зараз еліксир наношу лише на шкіру голови і роблю 5-ти хвилинний масаж. Потім декілька крапель розбавляю у будь якій олії - жожоба, авокадо тощо і наношу на всю довжину та кінчики. Зазвичай залишаю на ніч =) люблю своє волосся, а воно любить ЛІ =) Моя оцінка 6/5 =)!!!

5. Гребінь з рогу. http://lundenilona.ru/collections/1/91/
Найпотрібніша річ у косметичці кожної красуні . Як відомо, щоб волосся було здоровим і красивим, його потрібно часто і правильно розчісувати. А такий гребінь - справжній помічник у цьому!!! Гребенем користуюся через день, розчісую ним волосся зранку, 2-3 рази на тиждень роблю ним масаж шкіри голови, особливо тоді,коли планую наносити еліксир чи ж нічну маску. Гребінь ЧУДОВО вичісує залишки бруду та пилу з волосся, особливо це актуально було в літку, коли волосся швидко масніє та брудниться під час спеки. Оцінка 5/5.

Фотозвіт!!!

6. Річний курс «Time For Miracle Кожа Волосы Ногти». http://lundenilona.ru/collections/34/338/
Курс розрахований на екстрене живлення організму в період міжсезоння чи пережитого стресу. Слід приймати комплекс місяць, після чого 3 місяці організм не потребує додаткового прийому вітамінів, мікроелементів.

Я поки пропила перший місяць з курсу. Результатом дуже задоволена. Вітамінки дійсно ЧУДОДІЙНІ. По-перше,хоча б тому що я позбулася проблеми,вірніше певною мірою хвороби,яку ніяк не могла вилікувати - суха екзема на суглобах. Уже за тиждень прийому вона почала помітно затягуватися, а через місяць зменшилася на 70%!!!

Тепер про нігті – дуже зміцніли, змінилися у кольорі – мають гарний,здоровий вигляд,не слояться, зникли білі цяточки,які нерідко виступали на нігтьовій пластині. Ріст – неймовірний - пів сантиметра за 3 тижні!!!

І волосся, після усіх процедур та після вітамінів - воно гарне, міцне, мяке і головне – практично ЗДОРОВЕ! Тому я і далі користуватимуся ЛІ.

В планах спробувати колекцію для тілаантицелюлітне підтягуюче обгортання Body Sculptor http://lundenilona.ru/collections/25/308/ та "100% натуральный эксфолиант "Свежее лицо". Очищение. Увлажнение. Питание. Защита. http://lundenilona.ru/collections/6/153/ , а там і усе-усе-усе інше!!! Думаю і після цих засобів результат не змусить тебе чекати.

Офіційний сайт http://lundenilona.ru/
Представництво в Україні http://lundenilona.com/

Залишайтеся красивими та здоровими!

Комментарии 0