28 October 2019, 21:40:15

Типи аніматорів: як обрати професіонала

Аніматор – професія складність якої недооцінена. Але це не означає що ніхто не хоче працювати актором. аніматори на день народження пропонують свої послуги практично на будь-які свята та для різних категорій клієнтів. Але потрібно враховувати, що існує декілька видів представників цієї професії.

Які види аніматорів можуть розважати гостей на святі: класифікація за віком

Перш ніж замовляти послуги артиста на свято потрібно визначитись з тим, який саме аніматор вам потрібен. А варіантів є дійсно безліч, тому вибору слід приділити час.

  1. Дитячі аніматори для найменших. Працюють з дітьми віком від 2 до 4 років. Підбирати аніматора для такої малечі слід дуже обережно. Наприклад, в цьому віці діти часто бояться клоунів. Малюки швидко втомлюються, тому потрібно підібрати програму яка триває не довше півгодини. Також діти в цьому віці не дуже рухливі, тому перевагу краще надавати помірно-активній програмі. Головні якості аніматорів для виступу перед найменшими глядачами: делікатність, уважність та доброзичливість.
  2. Артисти для діток 5-10 років. У дітей вже є улюбленці, тому обрати тему свята буде простіше. Малеча рухлива, весела, любить задавати питання, тому аніматор має відрізнятись активністю, артистичністю, винахідливістю та відкритістю. З розваг, які можуть сподобатись десятирічній дитині – аквагрим, мильні бульбашки, фігурки з кульок.
  3. Ведучий для підлітків 10-15 років. Це перехідний вік для дітей. Важливо враховувати, що, не дивлячись на веселість і легкий характер, вони все-таки ідентифікують себе з дорослими. Тому краще обійтися без фей чи казкових героїв. Підлітки будуть раді професійному ведучому, який буде розмовляти з ними на їх мові і зможе зробити свято ще яскравішим і цікавішим. Хоча діти 11-12 років все ще можуть зацікавитись святом в стилі якогось супергероя, тому важливо прислуховуватись до побажань.

Кожна вікова категорія важлива і має свої певні особливості, які артист повинен враховувати під час виступу.

Різновиди аніматорів залежно від професійної направленості

Артисти можуть відрізнятись залежно від умінь які вони мають. Детально перерахувати всі напрямки неможливо, але розглянемо найбільш популярні:

  1. Спеціалісти по аквагриму. Здається що намалювати картинку просто, але коли в якості аркушу паперу виступає непосидючий малюк, все стає набагато складніше. За кілька хвилин малеча може стати феєю, принцесою, піратом, метеликом, котом, тигром. Аніматор створює образи, використовуючи знежирені косметичні фарби, які повністю безпечні і не викликають реакцій на шкірі. Фарба висихає за секунди і не розтікається. Змити все також дуже легко.
  2. Створюють шоу з мильними бульбашками. Таке шоу викликає захват у дітей різного віку. Якщо хочете зробити не просто веселе, а оригінальне свято, доповніть його шоу мильних бульбашок. Завдання аніматора не просто надути бульбашки, а жонглювати ними, і створювати різноманітні фокуси. До того ж діти отримають унікальну можливість навчитися цікавим трюкам і навіть побувати всередині мильної бульбашки.
  3. Фахівець з твістингу. Фігурки з кульок користуються великою популярністю, але зробити такі фігурки можуть не всі. Хлопчики отримують шоломи, мечі та шаблі, а дівчатка

квіточки і т.п. Під керівництвом аніматора малеча навіть зможе навчитися головним правилам твістингу, і самому створити іграшку для себе.

Якщо хочеться отримати свято мрії, правильно обрати аніматора надзвичайно важливо.

Комментарии 0