26 July 2020, 17:34:09

Косметика Міха в інтернет-магазині eZebra в Україні

Косметика Міха – знайомство з французьким брендом

Косметика Міха з'явилася у Франції в далекому 1924 році і раніше була доступна лише в аптечних мережах, адже створена спеціально для догляду за чутливою шкірою. Перша лінійка компанії для немовлят була визнана у Франції найкращою і багато матусь почали випробовувати на собі дитячу косметику. Тож згодом компанія випустила спеціальні продукти для дівчат, що від моменту появи у продажу завоювали шалену популярність. Відтоді вони вважаються одними із кращих зволожуючих продуктів не лише на батьківщині, але й по всьому світу. 

Косметичні засоби від Міха

Косметика Міха представлена широким асортиментом продукції для дітей, та догляду за сухою і чутливою шкірою, серед яких:

  • Молочко для демакіяжу, яке не лише делікатно усуває навіть стійкий макіяж та глибоко очищає шкіру, але й забезпечує догляд і зволоження, заспокоює подразнення і почервоніння, не викликає відчуття стягнутості. В серії також присутній продукт для проблемної шкіри з недосконалостями, що рятує від вугрів та висипів.

  •  Молочко для тіла — продукт створений спеціально для шкіри схильної до сухості забезпечує тривале зволоження, розгладження та пом'якшення. Завдяки легкій консистенції миттєво вбирається та надає тривалого комфорту та зволоження. 

  • Засоби для дитячої гігієни — олійка, молочко, продукти для очищення шкіри стануть ідеальними помічниками у догляді за ніжною та чутливою шкірою немовлят.

  • Креми для обличчя — для денного та нічного догляду збагачені гіалуроновою кислотою для чутливої, зневодненої та сухої шкіри. Заспокоюють подразнення, зволожують та пом'якшують епідерміс.  

  • Міцелярна вода — рідина для очищення та демакіяжу легко розчиняє навіть стійку косметику, не викликаючи подразнень, стягнутості, сухості та алергічних реакцій завдяки чому ідеально підходить до застосування на найчутливішому епідермісі. 

  • Заспокійливий крем — зволожує і живить шкіру, усуваючи реакції гіперчутливості та роблячи епідерміс більш стійким до негативного впливу зовнішніх факторів. Завдяки вмісту натуральних олій, гліцерину та Омега-РР та відсутності у складі синтетичних компонентів може використовуватися для догляду особами зі схильністю до алергічних реакцій. 

  • Зволожуючі креми для рук — живлять та пом'якшують долоні, усуваючи сухість та мікротріщинки, захищаючи від негативного зовнішнього впливу. 

Замовити косметику Міха в офіційному магазині eZebra

Ми пропонуємо купити косметику Міха в Україні за привабливими цінами. В каталозі представлені оригінальні засоби бренду та різноманітна косметика для всієї родини, замовити яку можна із доставкою по Києву та в усі регіони України. Для пошуку необхідних товарів на сайті присутні вбудовані фільтри, детальні описи із фото та відгуками. Відмінна якість гарантована прямими поставками продукції з Європи та сертифікатами відповідності. 

Комментарии 0