25 November 2022, 19:21:23

Як гуляти з немовлям взимку

Прогулянки на свіжому повітрі надзвичайно корисні, а для дітей вони просто необхідні. Проте якщо ви збираєтесь провести на вулиці час з немовлям, знадобиться правильна підготовка 一 це надзвичайно важливо для комфорту та безпеки. Обрати затишний візок, тепло та зручно вдягнути, нагодувати та створити настрій 一 розглянемо кілька правил, як підготувати дитятко до зимової прогулянки.

На що звернути увагу при прогулянках з немовлям взимку

Величезне значення для комфортної зимової прогулянки має дитячий візок, адже найбільше немовлята люблять спати на свіжому повітрі. Зручна, практична та тепла зимова дитяча коляска в Одесі може коштувати недорого 一 ціна залежить від габаритів, якості матеріалів, комплектації та виробника. 

Проте вклад коштів в таку покупку забезпечить затишок і комфорт дитинки на вулиці. Візок має бути достатнього розміру відповідно до зросту немовляти, важливі непродувні стінки, неслизькі колеса, їхній великий розмір буде плюсом, щоб пробиратись крізь снігові замети. 

Окрім підбору зручної зимової коляски слід враховувати ще кілька правил, щоб прогулянки проходили успішно:

  • Одягайте дитину відповідно до погоди, не обмежуйте рухомість тіла та захищайте кінцівки. Під час сну немовля можна вкрити пледом, проте без теплих курток, шапок і комбінезонів не обійтися. Ніжки можна вдягнути в утеплені пінетки, поки немовля ще не ходить в стандартних черевиках немає потреби. Принцип кількашаровості одягу корисний, щоб дитина не замерзла взимку. Також чимало сучасних тканин при зручних фасонах дають достатньо тепла, тож складнощів з одяганням не повинно бути.
  • Ситно нагодуйте малюка, щоб під час прогулянки він не був голодним. В холодну пору краще обійтися без перекусу на вулиці, адже на морозі це і незручно, і може бути небезпечним.
  • Дотримуйтесь графіку прогулянок. Бажано, щоб вихід на вулицю був звичним, щоб немовля ще до того, як ви почнете збиратись налаштовувалося на відповідний лад. Звісно, якщо дитина почне капризувати 一 приємній прогулянці не бути. В першу чергу необхідний спокій і позитивний, врівноважений емоційний стан матусі, що забезпечить здатність заспокоїти дитину в будь-який момент.
  • Вибирайте зручне місце із затишною атмосферою та свіжим повітрям. Парк або площа, де можна перетнутися та поспілкуватись з подругами, поки дитина спить, чи вулиці, де обмаль транспорту, сквер біля кіоску, де мама може замовити собі для приємнішої прогулянки гарячий шоколад 一 шукайте оптимальний саме для вас варіант, який окрім всього буде комфортним і для малюка. 

Щоб прогулянки з немовлям взимку були вдалими, варто підготуватись, придбати необхідні речі. Різноманітні дитячі товари у великому асортименті представлені в магазині Алло. Не пропускайте прогулянки на свіжому повітрі 一 це необхідно для здоров’я, гарного настрою, хорошого самопочуття та повноцінного розвитку малюка.

Комментарии 0